205/60 R13
86V
153,68
EUR

Dunlop Sport Classic


Pnevmatika za starodobne avtomobile, ki združuje klasičen videz in sodobno tehnologijo visokozmogljivih pnevmatik


   • Sodobna zmes s siliko omogoča, da se pnevmatika bolje prilagaja1 površini ceste, kar ima za posledico odličen oprijem v mokrem in odlične lastnosti pri zaviranju.

  • Ojačana obloga, izdelana po najsodobnejši tehnologiji, zagotavlja močnejšo karkaso1in obenem optimalno naležno površino. Pnevmatika je tako tudi pri visoki hitrosti stabilna in natančna v zavojih.

  • Klasičen dezen tekalne plasti z optimiziranimi kanali in s številnimi različno usmerjenimi bloki ustvarja številne oprijemne robove, da se pnevmatika bolje drži ceste. Razporeditev kanalov skrbi za učinkovito odvajanje vode izpod tekalne plasti, kar prinaša boljši oprijem na mokri podlagi in večjo odpornost proti akvaplaningu.1

  • Najnovejša tehnologija ramenskih blokov z robustnimi bloki na ramenskem delu in ojačanimi veznimi elementi zagotavlja večjo togost1 ter s tem optimalen prenos sil. Vodljivost in zaviranje na suhi podlagi1 sta zato na ravni sodobnih visokozmogljivih pnevmatik, obenem pa je ohranjen tisti poseben občutek pri krmiljenju, ki je tako značilen za starodobne avtomobile.


Opomba 1: Rezultati temeljijo na internih primerjalnih testih.

PRODAJALEC
Autocommerce
015883682
LOKACIJA
Osrednjeslovenska
1000 Ljubljana
LASTNOSTI
Novo
Letne gume Letne gume
Osebna vozila Avto pnevmatike
205-60-13
Dunlop
Nosilnost: 86
dot530kg

Hitrost: V
dot240km/h
C B
OSTALO